Pamučna posteljina - Mille Notti Cubi blu

3.990,00  RSD
Besplatna isporuka

Jorganska navlaka 200x220cm
Čaršaf 220x240cm
2x Jastučnice 50x70cm

Opis

  • 100% Pamuk: Omogućite sebi da uživate u prirodnoj mekoći i izuzetnoj prozračnosti čistog pamuka. Naša posteljina je pažljivo tkana od visokokvalitetnih pamučnih vlakana, obezbeđujući nežan dodir sa Vašom kožom i optimalan protok vazduha za osvežavajući san.

  • Temperaturna Regulacija: Uživajte u uravnoteženom okruženju za spavanje tokom svih godišnjih doba. Sposobnost pamuka da reguliše temperaturu omogućava da ostanete prijatno zagrejani tokom hladnih noći i osveženi tokom toplih večeri.

  • Elegantan Dizajn: Obogatite Vaš krevet elegancijom naše posteljine. Klasičan dizajn sa suptilnim sjajem tkanine lako se uklapa u svaki dekor spavaće sobe, dodajući dašak sofisticiranosti Vašem ličnom kutku.

  • Izdržljiva Trajnost: Naša posvećenost kvalitetu garantuje da Vaša investicija traje. Izdržljiva pamučna vlakna su dizajnirana da izdrže test vremena, održavajući svoju strukturu čak i nakon brojnih pranja, omogućavajući Vam da godinama uživate u istom nivou udobnosti i luksuza.

  • Jednostavno Održavanje: Naša posteljina od 100% pamuka može se prati u mašini za veš, omogućavajući Vam da sačuvate njenu prvobitnu boju i teksturu bez komplikacija. Otpornost tkanine osigurava dugotrajnu svežinu i praktičnost.

Transformišite Vašu spavaću sobu uz našu novu kolekciju Posteljine od 100% Pamuka. Unapredite svoju rutinu spavanja i prepustite se nezaboravnom komforu koji pruža samo čisti pamuk.

Karakteristike

- Materijal: 100% Pamuk
- Propušta svetlost i vazduh.
- Brzo se suši i lako se pegla.
- Jastučnice sa preklopom
- Jorganska navlaka sa dugmićima

Uputstva za pranje:
- Perite u mašini za pranje veša u toploj vodi do 30 stepeni.
- Nemojte koristiti izbeljivač.
- Koristite colormatik deterdžente.
- Nemojte ga držati mokrim.
- Ne ostavljajte ga na suncu duže vreme.
- Možete ga sušiti u mašini za sušenje veša.
- Prilikom prvog pranja, operite proizvod tako što ćete ga okrenuti naopako. Ovo važi za sve proizvode, čime se produžava životni vek proizvoda.

Deklaracija posteljine